Snel geld verdienen in GTA 5 Online zonder glitch! $34000 How to/Tutorial Dutch/Nederlands

Update 30-05-2015:

Ik heb dit net nog even getest maar ze hebben het er inderdaad uitgepatcht. Heel jammer. Ik heb nog wel wat dubsta's staan in mijn garage dus ik ga eens kijken binnenkort of er een nieuwe truc is om geld te maken met wagens…

Originele post:

In deze video leg ik je uit hoe je van 08.00 uur tot 15.00 uur in de middag snel geld kunt verdienen in GTA 5 Online! Je kunt elke 48 minuten (echte tijd) een auto inleveren. In deze video zie je waar je de meest waardevolle wagen van de game kunt vinden en hoe je deze kunt laten spawnen. Ook zie je hoe je deze auto van 23k naar 34k kunt upgraden! Als je dit elke 48 minuten doet tussen het spelen van online races en missies door kun je toch behoorlijk wat geld maken. En dat allemaal zonder officieele glitch. Je verliest dus niet je geld en je wordt niet verbannen! Deze truc werkt alleen op de PS4, Xbox One en PC. Helaas niet op de PS3 en Xbox 360 omdat deze getunede Dubsta niet in die versie zit.

Volg me op Twitch om me live GTA 5 of andere games te zien spelen! http://www.twitch.tv/rice_nl

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

*